مهرداد همتیان رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان تهران: همه برای موفقیت ملی پوش دختر موتورسواری ایران دعا می کنیم/ راه برای حضور پررنگ بانوان در مسابقات بین المللی موتورسواری هموار شد
مهرداد همتیان رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان تهران در خصوص حضور آرزو عابدینی در مسابقات آسیا کاپ در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون اظهار داشت:
فدراسیون برای اولین بار موفق شد یک خانم ورزشکار را به مسابقات برون مرزی در رشته سوپر بایک اعزام کند. پیش از این در رشته موتورکراس اعزام برون مرزی داشتیم ولی در ریس سابقه چنین اعزامی نداشتیم. طبق برنامه ریزی رئیس فدراسیون و کمیته سوپربایک فدراسیون موفق به کسب مجوز حضور در این رقابت ها شدیم، مسابقه ای که پیش روی ملی پوش ما است آسیاکاپ است که در کشور تایلند برگزار می شود و امیدواریم این ملی پوش بتواند پرچم کشورمان را به احتزاز دربیاورد.
مهرداد همتیان رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی تهران گفت: به دلیل جمعیت زیاد استان تهران و هماهنگی وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون، استان تهران می تواند با دو تیم در مسابقات کشور شرکت کند، بنا براین تهران در مسابقات انتخابی تیم ملی همیشه تعداد زیادی سهمیه داشته و ما نیز تا جای ممکن تلاش کرده ایم از بانوان ورزشکار خصوصا در رشته های موتورکراس و موتورریس حمایت کنیم.
رئیس هیات استان تهران گفت: بانوان همیشه دوست داشتند در تمامی رشته های ورزشی با آقایان رقابت داشته باشند، خوشبختانه در رشته های موتورسواری و اتومبیلرانی هم بانوان فعال هستند و در بعضی رشته ها به لحاظ رکورد و تایم برابری می کنند و حتی بهتر هستند. فدراسیون وهیات همیشه از بانوان حمایت می کنند تا بانوان به جایگاه واقعی خودشان برسند.
با حضور این بانوی قهرمان در جام آسیایی شاهد ایجاد شدن رقابت بانوان موتورسواری در داخل کشور خواهیم بود و این موضوع به پیشرفت این ورزش کمک می کند.
امیدواریم دختران موتورسوار برای ایران در عرصه های بین المللی افتخار آفرینی کنند همه ما برای کسب موفقیت ملی پوشمان در این مسابقات دعا می کنیم.